Skip to main content

Gebr. De Koning, Papendrecht

Bedrijfspand

Ons pand heeft veel glas en warmt zeer snel op bij fel zonlicht.  Naast dubbele zonneschermen hebben we openslaande ramen gemonteerd om hitte in het pand te voorkomen.

Thema’s

Bedrijfspand

Ons pand heeft veel glas en warmt zeer snel op bij fel zonlicht. De airco’s staan in de winter aan. Naast dubbele zonneschermen hebben we openslaande ramen gemonteerd om dit te voorkomen.

Maatregelen

Actieve zonwering
Dakisolatie
Isolerend glas, deuren & kozijnen
PVT-panelen

Over dit bedrijf

Gebr. de Koning … staat als moderne, toekomstgerichte onderneming midden in de samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, mvo, vormt dan ook niet meer dan een logische keuze voor onze bedrijfsvoering. Het betekent dat we streven naar een gezonde bedrijfsvoering (profit), daarbij rekening houdend met het effect van onze activiteiten op het milieu (planet) en de menselijke aspecten binnen en buiten de onderneming (people). Ons beleid en onze activiteiten zijn erop gericht een goede balans te vinden tussen deze drie elementen.

Ons klimaat verandert. Daar is geen twijfel over mogelijk. Ook als onderneming hebben wij daar mee te maken. En hebben we onze verantwoordelijkheid om er iets aan te doen.

Het terugdringen van de CO2-uitstoot vormt daarbij een essentieel onderdeel. Wij hebben daarom onze CO2-uitstoot inzichtelijk gemaakt. Ook hebben we doelstellingen vastgesteld om onze CO2-uitstoot te verminderen.

Daarnaast zetten we ons actief in om materialen zoveel mogelijk te recyclen, op bouwplaatsen zoveel mogelijk afval te scheiden zodat het eenvoudig kan worden gerecycled en hergebruikt, en energiezuinig te ontwerpen en te bouwen. Ook spelen we in op het programma Duurzaam Inkopen van de overheid. Al met al zoeken we voortdurend naar creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers.

 

3900m2 kantoor en werkplaatsen in Papendrecht. 

Bedrijfsdetails

Branche: Bouw, installatie en infrastructuur
Energielabel: A
50 – 250 medewerkers

Kaart

Stel een vraag