Skip to main content

Over de Duurzame Bedrijven Route

Hoe verduurzaam ik mijn bedrijf of organisatie en zorg ik dat ik voorbereid ben op de toekomst? Deze vraag houdt veel ondernemers en managers bezig. Hoewel er inmiddels veel informatie beschikbaar is over duurzame maatregelen en financieringsmogelijkheden, is het soms lastig om hier de juiste en betrouwbare informatie uit te filteren die past bij het beschikbare budget of je eigen situatie.

Het doel van de Duurzame Bedrijven Route is om ondernemers met elkaar in contact te brengen om ervaringen te delen. Op de website zijn bedrijven te zien die al stappen hebben genomen en bereid zijn om andere ondernemers daarover te vertellen. Dat kan door online vragen te beantwoorden of door geïnteresseerde ondernemers een rondleiding te geven tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen jaarlijks in november. Ondernemers die nog aan het begin staan om duurzame maatregelen te nemen, krijgen zo informatie uit de eerste hand van ondernemers die uitleg geven waarom zij hebben gekozen voor dit type verwarmingssysteem of wat de motivatie is geweest om een groendak aan te laten leggen. Ook zaken die zij achteraf misschien toch iets anders hadden willen aanpakken, komen tijdens een informeel bezoek aan de orde en zijn leerzaam voor ondernemers die nog aan het begin staan.

Deelname aan de Duurzame Bedrijven Route op de website of voor het bezoeken van een bedrijven tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen of via themasessies is gratis.

Vragen?

Naam(Vereist)
Nieuwsbrief