Skip to main content

Zonnepanelen Noord, Gieten

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Milieu Circulariteit Mobiliteit Overig

Thema’s

Bedrijfspand

In ons nieuwe kantoor maken wij straks ook gebruik van een lucht-water warmtepomp voor onze vloerverwarming, die ook kan koelen. Ook ons tapwater zullen wij elektrisch verwarmen. De energie die we hiervoor nodig hebben wekken we zelf op door onze zonnepanelen. Wij hebben isolatiemaatregelen getroffen om ons energieverbruik te verminderen en ook maken we gebruik van energiezuinige ledverlichting om ons pand zo duurzaam mogelijk te maken.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

Bij onze bedrijfsprocessen streven we naar een duurzame aanpak. We beginnen altijd met een adviesgesprek bij de klant thuis, waarbij we kijken naar de locatie, dakconstructie, beschikbare ruimte en energieverbruik.
Vervolgens stellen we aan het einde van het gesprek een advies op met alle mogelijkheden die zijn besproken, die de klant meteen ontvangt.

Na akkoord maken we een afspraak voor de installatie van de zonnepanelen, airco of warmtepomp. Na oplevering bellen we om te controleren of de klant tevreden is en versturen we de factuur.

Milieu

We richten ons ook op het verminderen van onze ecologische voetafdruk door een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering te hanteren, waarbij we afval scheiden, onze logistiek optimaliseren en ons energieverbruik minimaliseren. We werken samen met milieubewuste partners en leveranciers om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Circulariteit

Bij Zonnepanelen Noord streven we er ook naar om gebruikte materialen zoveel mogelijk te hergebruiken. Zo worden beschadigde maar nog steeds functionerende zonnepanelen niet weggegooid, maar hergebruikt door goede doelen. Ook andere herbruikbare producten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt.

Mobiliteit & Transport

Wij stimuleren onze medewerkers aan om duurzaam te reizen. Zo stellen wij onze bedrijfsbussen beschikbaar voor woon-werkverkeer en vergoeden wij volledig het gebruik van openbaar vervoer. Bovendien moedigen wij medewerkers die in de buurt wonen aan om op de fiets te komen en er wordt tijdens de pauzes veel gewandeld met onze kantoorhond.

Overig

Bij Zonnepanelen Noord hanteren we een HR-beleid dat diversiteit en inclusiviteit stimuleert en gelijke kansen voor iedereen centraal stelt. Wij vinden het belangrijk om ook mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden en zo bij te dragen aan social return. We streven naar een werkomgeving waarin alle medewerkers, inclusief mensen met beperkingen, zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Bij het selecteren van medewerkers richten wij ons op kwalificaties, vaardigheden en competenties en kijken wij niet naar achtergrond, geslacht, leeftijd, religie of seksuele geaardheid.

Maatregelen

Afvalscheiding en -preventie
Dakisolatie
Diversiteit
Duurzaam inkoopbeleid en voorraadbeheer
Gevelisolatie
Gezondheid medewerkers
Intern en extern HR-beleid
Isolerend glas, deuren & kozijnen
Ledverlichting
Lucht/water-warmtepomp
Mensenrechten
Optimalisatie productieproces
Organisatiecultuur sociale missie
OV-abonnement vanuit werkgever
PV-panelen
Vloerisolatie
Wandisolatie

Over dit bedrijf

Zonnepanelen Noord …streeft ernaar om op alle gebieden een duurzame aanpak te hanteren. Dit begint bij de huisvesting, waar we geïnvesteerd hebben in een energie neutraal pand.

Bedrijfsdetails

Branche: Bouw, installatie en infrastructuur, Energie
10 – 50 medewerkers

Kaart

Stel een vraag