Skip to main content

Van Buuren Schildersbedrijf B.V., Ermelo

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Milieu Circulariteit Mobiliteit Overig

Thema’s

Bedrijfspand

We hebben vloerverwarming op aardwarmte en de te veel opgewekte groene stroom ontvangen wij van de buren. Verder hebben wij ledverlichting in het pand. Wij hopen in 2023 gebruik te maken van zonnepanelen die we laten installeren.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

Wij zorgen dat we de verlichting uitzetten bij afwezigheid.

Milieu

Wij gebruiken watergedragen verf- en neuslatten, die veel langer meegaan dan standaard glaslatten. Verder brengen we afvoerstromen van verf en afval naar gecertificeerde bedrijven.

Circulariteit

Wij recyclen afvalwater, vanuit de spuiterij. Goed onderhouden bedrijfsmiddelen door middel van keuring en verantwoord omgaan met gereedschappen voor een langere levensduur.

Mobiliteit & Transport

We hebben 1 hybride auto en overige diesels na 2013. En nu gaan we weer door investeren, waar mogelijk in elektrische auto’s. Dit in overleg met verkoper Ford Harderwijk.

Overig

We zijn maatschappelijk verantwoordelijk aan het ondernemen. Mens staat centraal in ons bedrijf.

Over dit bedrijf

Van Buuren Schildersbedrijf B.V. … is graag verantwoord en maatschappelijk betrokken. In ons dagelijks werk uit zich dat in ons duurzame bedrijfspand, met overal ledverlichting, met vloerverwarming op aardwarmte en gerecycled afvalwater, en onze materiaalkeuze (o.a. watergedragen verf en neuslatten, die veel langer meegaan dan standaard glaslatten). Daarnaast bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volledige werkplek en zijn wij een leerwerkbedrijf voor stagiairs die praktijkervaring willen opdoen in een vertrouwde omgeving.

Buiten werkgerelateerde activiteiten om sponsoren wij menig sport- en gezelligheidsvereniging, en zetten we ons in voor goede doelen en regionale en lokale initiatieven. Als geboren en getogen Ermeloërs dragen wij ons mooie dorp een warm hart toe!

Bedrijfsdetails

Branche: Bouw, installatie en infrastructuur, Industrie, Water en afval
Energielabel: A++
Bouwjaar: 2009
1 – 10 medewerkers

Kaart

Stel een vraag