Skip to main content

Triple Solar, Amsterdam

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Milieu Circulariteit Mobiliteit Overig

Thema’s

Bedrijfspand

Ledverlichting en ons bedrijfspand wordt verwarmd door onze eigen energieneutrale Triple Solar-verwarmingsinstallatie.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

Onze producten worden in Nederland geproduceerd en de grondstoffen worden binnen Europa gemaakt en zoveel mogelijk CO2-neutraal getransporteerd. Triple Solar werkt uitsluitend met bedrijven die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Milieu

We recyclen ons afval.

Circulariteit

Wij ontwikkelen slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie. De eis die hierbij wordt gesteld, is dat de producten duurzaam worden geproduceerd, volledig recyclebaar zijn en geen milieu-impact hebben in de productie, noch in het gebruik.

Mobiliteit & Transport

Wij maken gebruik van elektrische auto’s, bevorderen bij het personeel het gebruik van het OV en bij (buitenlandse) bedrijfsreizen maken we een evenwichtige afweging met een minimale milieu-impact – zoals reizen per trein, carpoolen of Zoomen.

Overig

Triple Solar streeft naar een optimale inclusiviteit in het aannamebeleid. Ons bedrijf steunt een aantal goede doelen en begeleidt jaarlijks meerdere stagiaires. We stimuleren, ondersteunen en financieren opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van ons personeel.

Betrokken bedrijven

Wij zijn zelf continue bezig met het verduurzamen Nederland met onze producten. En het intern verduurzamen van onze bedrijfsprocessen en producten.

Maatregelen

Afvalscheiding en -preventie
Circulair productieproces
Circulaire bedrijfsvoering
Dakisolatie
Ledverlichting
Lucht/water-warmtepomp
Natuurlijke ventilatie
PVT-panelen
Rapporteren & monitoren
Slimme meter
Vloerisolatie
Wandisolatie
Warmtepompboiler

Over dit bedrijf

Triple Solar … is de uitvinder van het bekende PVT-warmtepomppaPrivatel en PVT-warmtepomp. Met deze oplossing is het mogelijk een woning op duurzame wijze van warmte, warm tapwater en elektriciteit te voorzien. Zónder gas of hybride. En dat in alle seizoenen, 24 uur per dag. Er zijn inmiddels meer dan 4000 woningen in binnen- en buitenland aangesloten op een Triple Solar-systeem.

De missie van Triple Solar is maximale impact bereiken in het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen. Daarnaast wil Triple Solar een betaalbare en voorspelbare energierekening voor iedereen. Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie. Om als organisatie duurzaam ondernemen te waarborgen, leggen wij de focus op een aantal gebieden.

Producten

Onze producten worden duurzaam geproduceerd, zijn volledig recyclebaar en hebben geen milieu-impact in de productie of in het gebruik. Onze producten worden in Nederland geproduceerd en de grondstoffen worden binnen Europa gemaakt en zoveel mogelijk CO2-neutraal getransporteerd. Triple Solar werkt uitsluitend met bedrijven die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Daarnaast hebben onze producten een lange levensduur van minimaal dertig jaar en zijn onderhoudsvrij. Ze hebben een lage Total Cost of Ownership en zijn gebruiksvriendelijk voor een breed publiek.

PersoPrivatel

Triple Solar streeft naar een optimale inclusiviteit in het aannamebeleid. Ons bedrijf steunt een aantal goede doelen en begeleidt jaarlijks meerdere stagiaires. We stimuleren, ondersteunen en financieren opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van ons persoPrivatel.

Wij maken gebruik van elektrische auto’s, bevorderen bij het persoPrivatel het gebruik van het OV en bij (buitenlandse) bedrijfsreizen maken we een evenwichtige afweging met een minimale milieu-impact – zoals reizen per trein, carpoolen of Zoomen.

Kantoor

Ons bedrijfspand wordt verwarmd door onze eigen energie neutrale Triple Solar-verwarmingsinstallatie.

Bedrijfsdetails

Branche: Bouw, installatie en infrastructuur, Energie
Bouwjaar: 2020
10 – 50 medewerkers

Kaart

Stel een vraag