Skip to main content

ProcessMinded B.V., Gorinchem

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Milieu Circulariteit Mobiliteit

Thema’s

Bedrijfspand

We gebruiken groene stroom voor ons kantoor.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

We werken zoveel mogelijk digitaal.

Milieu

We scheiden ons afval.

Circulariteit

Onze medewerkers rijden in hybride of elektrische auto’s en we stimuleren het gebruik van het openbaar vervoer voor zover de bereikbaarheid van bouwplaatsen dat toe laat.

Om de wegen tijdens de spitsuren te ontlasten hebben we geen verplichte kantooruren, waardoor onze medewerkers de drukte kunnen vermijden. Naast een betere doorstroming van het verkeer voor overige weggebruikers, heeft dit ook een gunstig effect op de gezondheid van onze medewerkers, doordat ze drukte, stress en irritaties uit de weg kunnen gaan.

Mobiliteit & Transport
  • ProcessMinded stelt jaarlijks een budget ter beschikking aan haar medewerkers om te doneren aan een goed doel.
  • Onze bedrijfsjassen worden gemaakt door een bedrijf dat duurzaam produceert.
  • Attenties voor onze medewerkers of relaties worden verzorgd door bedrijven met een sterke maatschappelijke betrokkenheid.
  • We maken gebruik van ‘Correctbooks’ (uitwisbare notitieboekjes, waarbij het bedrijf ‘Correctbook’ ook kinderen in ontwikkelingsgebieden van schrijfmateriaal voorziet).
  • We zijn betrokken bij duurzame projectenals TenneT IJmuiden VER, Norther Windmolenpark België, Changfang Xidao, Windmolenpark Hattemerbroek en Windpark Drentse Monden Oostermoer.
  • Onze betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij sluit nauw aan bij de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en onze ambitie stopt niet bij wat we nu doen. We willen deze doelen graag verder verweven in onze bedrijfsvoering en dienstverlening en hebben daarvoor een onderzoeksopdracht geformuleerd voor een groep studenten.

Maatregelen

Afvalscheiding en -preventie
Bedrijfskleding
Diversiteit
Duurzaam vervoerplan
Elektrische auto’s
Gezondheid medewerkers
Intern en extern HR-beleid
Mensenrechten
Organisatiecultuur sociale missie

Over dit bedrijf

ProcessMinded … is hét bureau voor procesbeheersing en systems engiPrivatering in de bouw. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het structureren, implementeren en optimaliseren van je projecten of organisatie. We verbeteren je processen, vergroten je kennis en helpen je te voldoen aan al je contractverplichtingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid spelen beide een essentiële rol binnen de bedrijfsvoering van ProcessMinded. Allereerst is het de basis van onze dienstverlening: het bieden van duurzame oplossingen en adviezen aan onze klanten. Onze kernwaarden “we doen het samen”, “we zijn betrokken” en “goed voor elkaar” gaan echter verder dan onze dienstverlening.

Bedrijfsdetails

Branche: Advies en consultancy, Onderwijs en training, Zakelijke dienstverlening
10 – 50 medewerkers

Kaart

Stel een vraag