Skip to main content

Obreen Media, Hendrik-Ido-Ambacht

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Milieu Circulariteit Mobiliteit

Thema’s

Bedrijfspand

Uiteraard is onze stroom 100% groen. Daarvoor hebben wij onze eigen zonnepanelen.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

Obreen Media is FSC®-gecertificeerd en werkt met FSC®-gecertificeerde papiersoorten, FSC-C016391. Vraag naar onze FSC-gecertificeerde producten. Dit geeft ons zekerheid over de herkomst van de grondstoffen: de pulp is niet afkomstig uit bossen met hoge natuurwaarden, de zogenoemde oerbossen, of van plantages waarvoor tropische regenwouden moeten wijken. Ons papierafval wordt gescheiden opgehaald en vervolgens gerecycled.

Milieu

We gebruiken bio-inkt op basis van plantaardige oliën en reinigen onze machines zonder chemische middelen.

Circulariteit

Wij werken alleen met chemieloos vervaardigde drukplaten van het schoonste soort aluminium. Deze platen zijn uitstekend geschikt voor recycling, wat eveneens bijdraagt aan een minimale belasting van het milieu.

Mobiliteit & Transport

Ook logistiek werken wij zo duurzaam mogelijk, bijvoorbeeld door het ecologisch plannen van het bezorgen van het drukwerk bij de klant.

Maatregelen

PV-panelen

Over dit bedrijf

Obreen Media … heeft hun bedrijfsruimte met kantoren voorzien van 150 zonnepanelen. Productie proces verduurzaamd door middel van onder anderen bio-inkt. Bezorgen drukwerk wordt ecologisch gepland.
Obreen Media denkt en werkt groen. Niet omdat wij de hele wereld op onze schouders kunnen dragen, maar omdat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor een gezonde leefomgeving voor mens, dier en plaPrivatet. Hoe? Door onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Obreen Media is FSC®-gecertificeerd en werkt met FSC®-gecertificeerde papiersoorten, FSC-C016391. Drukplaten worden chemieloos vervaardigd en het grootste deel val ons afval wordt gerecycled.

Bekijk onze bedrijfsfilm voor een eerste indruk.

Bedrijfsdetails

Energielabel: Onbekend

Kaart

Stel een vraag