Skip to main content

HEVO | Experts in Huisvesting en Vastgoed, ‘s-Hertogenbosch

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Overig

Thema’s

Bedrijfspand

Aangezien het een bedrijfsverzamelgebouw is kunnen we beperkt wijzigingen doorvoeren;

LED-verlichting met timers, elektrisch laden autopark, groen op het dak

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

gescheiden afval – groene postbezorging – vleesloze maandag – etc.

Overig

Deskundig HR-beleid – opleidingsprogramma – diversiteit – kennisdeling in-/extern – Samenwerken en ontwikkeling. We staan voor een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Een plek waar samenwerking, aandacht voor individuele kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. We houden rekening met verschillen én overeenkomsten. We staan midden in de samenleving. HEVO biedt jou een plek hebben waar je het beste uit jezelf kunt halen. Een plek waar jij jezelf kunt zijn, jij je gewaardeerd voelt en jij het verschil kunt maken. We lopen in de voorhoede van duurzame huisvesting en alle ontwikkelingen die daar bij horen. Daardoor krijg je de kans om zelf ook voortdurend te groeien.

Betrokken bedrijven

HEVO Experts in Huisvesting en Vastgoed

Over dit bedrijf

HEVO is zelf specialist op het gebied van duurzame huisvesting. We bieden advies en bouwmanagement voor duurzame gebouwen. In alle fasen van het huisvestingsproces, van strategie en haalbaarheid tot en met implementatie en gebruik, ondersteund door tools en concrete diensten.

Met de unieke bouwmanagementoplossing genaamd Risicodragend Projectmanagement (RPM) kunnen opdrachtgevers financiële risico’s vermijden tijdens de bouw. Deze methode onderscheidt HEVO van andere bedrijven in de markt. Met RPM krijgen opdrachtgevers zekerheid over de prijs, planning en kwaliteit van het project, en hebben ze tegelijkertijd grote invloed op het proces.

 

Bedrijfsdetails

Branche: Zakelijke dienstverlening
Energielabel: A
Bouwjaar: 2000
50 – 250 medewerkers
BREEAM, MVO-prestatieladder

Circulair inkopen GPR BREAAM certificering ‘very good’.

Kaart

Stel een vraag