Skip to main content

Gabriël, Amersfoort

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Milieu Mobiliteit Overig

Thema’s

Bedrijfspand

In alles wat we doen proberen we oog te hebben voor duurzaamheid. We hebben ons eigen pand natuurlijk ook verduurzaamd, trekken liever een warme trui aan dan de verwarming onnodig hoog te zetten, etc.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

In de adviezen aan onze klanten nemen we duurzaamheid standaard mee. We stimuleren bijvoorbeeld om hun woning te verduurzamen, om duurzaam te beleggen, meer ervaringen dan spullen te kopen, etc.

Milieu

Dat we zo min mogelijk verspillen. We werken bijvoorbeeld zo veel mogelijk digitaal, denken goed na hoeveel je van iets koopt, geven gaan materiële cadeaus waarvan je niet weet of ze het waarderen, etc.
Bij de inkoop van spullen en eten kiezen we waar mogelijk voor een duurzame variant.

We hebben een beleggingsstrategie ontwikkeld die zich volledig richt op impactvol en duurzaam beleggen.

Mobiliteit & Transport

We reizen alleen als dat nodig is. Daarbij stimuleren we gebruik van OV en elektrisch rijden.

Overig

We geven al onze winst aan goede doelen die de wereld mooier maken. Ook geven we regelmatig mensen die lang uit het arbeidsproces zijn of nog weinig ervaring hebben met werken in Nederland (bijvoorbeeld vluchtelingen) de mogelijkheid om bij ons tijdelijk te komen werken.

Maatregelen

Afvalscheiding en -preventie
Bandenspanning
Bedrijfskleding
Bevorderen energiezuinige rij- en vaarstijl
Circulaire bedrijfsvoering
Diversiteit
Duurzaam inkoopbeleid en voorraadbeheer
Duurzaam vervoerplan
Elektrische auto’s
Gezondheid medewerkers
Intern en extern HR-beleid
Kantine en (groot)keuken
Ledverlichting
Mensenrechten
Natuurlijke ventilatie
Organisatiecultuur sociale missie
Parkeerbeleid
Print- en kopieerbeleid
Rapporteren & monitoren
Reinigen en ontvetten
Samenwerking in productieketen en kennisdeling
Schoonmaken
Serverruimte | ICT
Slimme meter
Sturen
VR/HR(e)-ketel
Vrijwilligerswerk
Waterbesparende maatregelen

Over dit bedrijf

Gabriël … is een financieel adviesbureau dat werkt vanuit de filosofie van genoeg. Genoeg om van te leven en genoeg om te geven. Daarom delen wij ook onze overvloed. Onze winst geven we volledig aan goede doelen die de wereld mooier maken. We praten met onze klanten over waar hun genoeg ligt, wat voor hen écht waardevol is in het leven. We geven advies hoe geld daar het beste voor ingezet kan worden. Daarbij geven we inzicht in de financiële toekomst, focus op dat wat belangrijk is in het leven en rust. 

Bij al onze adviezen willen wij bijdragen aan een betere wereld. Bij ons beleg je bijvoorbeeld alleen in producten waar je zelf achter kan staan. Wij geloven dat je rendement moet komen van organisaties die waardig omgaan met mensen en de mensenrechten respecteren. We willen niet investeren in organisaties die kinderen laten werken, discrimineren of afpersen. We geloven ook dat de wereld beter af is zonder corruptie. We willen daarom investeren in bedrijven die eerlijk en transparant te werk gaan.

Als iedereen op deze manier zou beleggen dan zou geen enkel bedrijf meer meewerken aan corruptie en moeten alle bedrijven waardig omgaan met mensen als ze investeerders willen blijven aantrekken. De impact is daarom groot als je op deze manier investeert. Jouw geld maakt dus echt het verschil!

Bedrijfsdetails

Branche: Advies en consultancy, Financiële dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Energielabel: C
Bouwjaar: 1988
10 – 50 medewerkers

Kaart

Stel een vraag