Skip to main content

EgroService, Alblasserdam

Bedrijfspand Buitenterrein

Thema’s

Over dit bedrijf

EgroService … bouwt op meer dan 25 jaar ervaring, waarin een gedreven club met hart voor techniek en vakmanschap, dagelijks werkt aan het bieden van de meest betrouwbare dienstverlening. Wij staan voor veiligheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat wij specialist zijn in het ontwikkelen en realiseren van complete terreinbeveiligingssystemen. 

Door onze gehele bedrijfsvoering heen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met onze aarde. Daar waar mogelijk proberen we duurzame oplossingen te zoeken. Naast dat we natuurlijk afval scheiden, zuinig proberen te rijden in onze bedrijfswagens en milieuvriendelijke oplossingen bij vervanging van gereedschappen en inkoop van materialen, hebben we ook ons bedrijfspand flink aangepakt.

Ons bedrijfspand hebben we na aankoop in 2017 grondig verbouwd. Doel is om een klimaatneutraal pand te hebben. In stapjes hopen we dat te bereiken.

In 2018 hebben we de gevel en het dak geïsoleerd, ledverlichting aangebracht en de vloerverwarming vernieuwd. In 2021 hebben we 115 zonnepanelen op ons dak gemonteerd en hebben we palen om de auto’s elektrisch te laden aangesloten. Ons volgende doel is om de huidige verwarmingsketels te vervangen voor een duurzamere manier van verwarmen.

Op dit moment (2023) staan we voor de keuze om (een deel van) ons wagenpark te vervangen voor elektrische bedrijfswagens. Hierbij lopen we nog wel tegen een aantal lastige zaken aan zoals de belastbaarheid van de wagens (gewicht lading) en de afstanden.

Bedrijfsdetails

Branche: Bouw, installatie en infrastructuur, Zakelijke dienstverlening

Kaart

Stel een vraag