Skip to main content

E Group B.V. (POWERplus | Ecosavers), Joure

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Mobiliteit

Thema’s

Bedrijfspand

Op het drinkwater en het spoelen van de toiletten is ons pand geheel zelfvoorzienend en gasloos. Al onze verlichting is door middel van ledverlichting. Onze bedrijfsruimte (kantoren/werkplaats) worden geheel in elektriciteit voorzien door middel van 52 zonnepanelen op ons dak. Ons pand wordt verwarmd door middel van een warmtepomp in combinatie met 2 aardwarmte bronnen. Per saldo levert ons pand meer energie op dan gebruikt wordt.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

Wij beschikken over vele patenten en EU design registratie van energiebesparende plug-and-play producten die wij in eigen beheer hebben ontwikkeld.

Daarnaast laten wij nimmer goederen invliegen vanuit het Verre Oosten en versturen wij binnen Europa primair via DPD die de CO2-uitstoot van haar vervoer compenseert.

Voor verpakkingen proberen wij altijd zo efficiënt mogelijk te verpakken om hiermee ook de CO2-uitstoot m.b.t. vervoer tot een minimum te beperken.

Mobiliteit & Transport

Vervoer binnen Europa door middel van CO2 gecompenseerde transport. Eigen auto’s zijn hybride voertuigen waarmee het grootste deel (woon/werk) elektrisch kan worden gereden.

Maatregelen

Dakisolatie
Gevelisolatie
Industriële warmtepomp
Isolerend glas, deuren & kozijnen
Ledverlichting
PV-panelen
Vloerisolatie
Wandisolatie

Over dit bedrijf

E Group BV  … is marktleider in Europa op het gebied van eco energie consumentenproducten onder haar POWERplus merknaam en energiebesparende producten onder haar EcoSavers merknaam. Wij bieden producten die gebruik maken van nieuwe vormen van energie zoals solar, dynamo, wind en water.

Daarnaast bieden wij producten die consumenten kunnen helpen hun energieverbruik te verminderen.

Veel producten in ons programma zijn in eigen beheer ontwikkeld en voorzien van patenten en/of EU design registraties.

Bedrijfsdetails

Branche: Groothandel, autohandel en detailhandel, Zakelijke dienstverlening
Bouwjaar: 2005
1 – 10 medewerkers

Kaart

Stel een vraag