Skip to main content

Save the date: Duurzame Bedrijven Dagen 2024

8 februari 2024

De data van de nieuwe Duurzame Bedrijven Dagen zijn bekend! Van 14 tot en met 28 november 2024 kun je als ondernemer of manager binnenkijken bij een duurzame koploper of zelf bezoekers ontvangen om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Met een bak koffie, een goed gesprek of een kleine rondleiding door het gastbedrijf komt op tafel hoe een collega-ondernemer het verduurzamen van zijn pand heeft aangepakt en wat wel of juist minder goed werkt. Zo kunnen ondernemers die nog gaan verduurzamen goed voorbereid aan de slag. 

Van restwarmte inzetten tot insectvriendelijke planten
Onderwerpen die aan bod komen variëren van energie besparen, een bedrijfstuin met insectvriendelijke planten tot een elektrisch wagenpark of het onderzoeken hoe restwarmte kan worden ingezet. Tijdens een bezoek laat een ondernemer bijvoorbeeld de ruimten zien die hij heeft geïsoleerd, zodat bezoekers zelf kunnen ervaren hoe warm of koud de ruimte aanvoelt.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Duurzame Bedrijven Dagen en hoe je als gastbedrijf of bezoeker kunt meedoen? Kijk dan op deze pagina. Of bekijk hier de terugblik van 2023.