Skip to main content

Bezoek een duurzaam bedrijf in de buurt

25 februari 2022

Bij het verduurzamen van een bedrijf komt veel kijken. Hoe pak je dit aan en waar vind je de juiste informatie? Bedrijven die hiermee aan de slag zijn gegaan, delen graag hun ervaringen. Daarom doen zij mee aan de Nationale Duurzame Bedrijven Route op donderdag 3 & 10 maart. Een unieke kans voor andere organisaties om kennis en praktijkervaringen te verzamelen voor hun eigen aanpak.

De Nationale Duurzame Bedrijven Route is een initiatief van Platform Duurzame Bedrijven en staat geheel in het teken van kennisdeling & verbinding tussen bedrijven. Doordat bedrijven hun ervaringen met het verduurzamen van de bedrijfsvoering delen, kunnen andere organisaties snelle en effectieve stappen zetten.

Inschrijven voor een bezoek
Bekijk alle deelnemende bedrijven op www.platformduurzamebedrijven.nl en maak een afspraak voor een bezoek op donderdag 3 en/of 10 maart. De bedrijven vertellen dan graag meer over het besluitvormingsproces, de financiering, de aanpak én het resultaat.

Platform Duurzame Bedrijven
Op Platform Duurzame Bedrijven kunt u het gehele jaar door terecht om kennis en inspiratie op te doen door voorbeelden te bekijken van een ander bedrijf. Zo komt u makkelijk in contact met een bedrijf die ervaring heeft met de plannen die u graag wil doorvoeren.

Coronamaatregelen
Voor een veilig bezoek schrijven wij een aantal (geldende) basisregels voor o.a.; houd afstand van elkaar, was uw handen en blijf thuis bij klachten. Een gastbedrijf kan zelf aangeven hoeveel bezoekers zij per tijdstip op locatie kan ontvangen. Bij aanscherping van de maatregelen wordt door de organisatie heroverwogen of de open dagen doorgang vinden op 3 en 10 maart. Mogelijk worden de open dagen in dit geval verplaatst naar een later moment.