Skip to main content

Logisticon Water Treatment, Groot-Ammers

Bedrijfspand Mobiliteit

Thema’s

Bedrijfspand

Compleet van het gas af, alle verlichting is vervangen voor ledverlichting en een groot deel van de elektriciteitsvraag wordt gegenereerd door 1.000 geïnstalleerde zonnepanelen.

Mobiliteit & Transport

Er is ook fors geïnvesteerd in een eigen rvs-beitserij, waarmee het transport van en naar externe toeleveranciers sterk wordt gereduceerd. Vanaf medio 2022 bestelt Logisticon ook alleen nog maar elektrisch aangedreven personenauto’s.

Betrokken bedrijven

Er wordt samen met klanten en leveranciers gewerkt aan een verdere optimalisatie van het Cradle-to-Cradle proces. Hoe kunnen we herbruikbare stoffen en materialen de functionaliteit van installaties verbeteren? Zeker met het oog op het eind van de technische levensduur van een installatie.

Maatregelen

Ledverlichting
PV-panelen

Over dit bedrijf

Logisticon Water Treatment … is een bedrijf waar een evenwichtige balans is tussen milieu, duurzaamheid, financiën en sociaal welzijn de boventoon voert, dat is Logisticon Water Treatment! Het streven naar een minimale of zelfs volledig neutrale milieu-impact en circulair denken staat namelijk centraal binnen de gehele organisatie. 

Bedrijfsdetails

Branche: Bouw, installatie en infrastructuur, Energie, Industrie, Water en afval
Energielabel: A++++
50 – 250 medewerkers
ISO 14001

ISO 9001 VCA**

Kaart

Stel een vraag