Skip to main content

Careyn Zorgcentrum Snavelenburg, Maarssen

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Mobiliteit

Samen met Sweco analyseren bij onze energiegegevens. Zo kunnen wij snel inzicht krijgen in welke aanpassingen we kunnen doen. Het pand is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie en zonnepanelen. We werken met een bedrijf dat zo veel mogelijk werkt met Ecolabel producten. Het gaat om minstens 50% van schoonmaakmiddelen die gebruik worden. 

Thema’s

Bedrijfspand

Het pand is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie en zonnepanelen. Afdeling Hagestein heeft dynamische ledverlichting. Dit werkt stimulerend voor het biologische ritme van de bewoners.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

We werken met een bedrijf dat zo veel mogelijk werkt met Ecolabel producten. Het gaat om minstens 50% van schoonmaakmiddelen die gebruik worden. In de keuken zijn we overgestapt van kant-en-klaar maaltijden die in plastic binnen komen naar maaltijden die vers worden bereid. Dit is niet alleen smaakvoller maar scheelt ook weer heel veel plastic afval.

Mobiliteit & Transport

We hebben 2022 elektrische fietsen aangeschaft die ons personeel kan gebruiken. Zo pakken ze minder vaak de auto voor de thuiszorg.

Betrokken bedrijven

Samen met Sweco analyseren bij onze energiegegevens. Zo kunnen wij snel inzicht krijgen in welke aanpassingen we kunnen doen.

Maatregelen

Afvalscheiding en -preventie
Bedrijfskleding
Bevorderen energiezuinige rij- en vaarstijl
Dakisolatie
Duurzaam inkoopbeleid en voorraadbeheer
Isolerend glas, deuren & kozijnen
Kantine en (groot)keuken
Kleine isolerende maatregelen
Ledverlichting
Natuurlijke ventilatie
Print- en kopieerbeleid
PV-panelen
Rapporteren & monitoren
Regeling (elektrische) fiets-van-de-zaak of fietsplan
Reinigen en ontvetten
Schoonmaken
Serverruimte | ICT
Spouwmuurisolatie
Sturen
VR/HR(e)-ketel
Vrijwilligerswerk

Over dit bedrijf

Welkom bij Careyn Snavelenburg. Sinds 1996 zitten we in Maarssen. Snavelenburg ligt op een paar minuten loopafstand van het centrum van Maarssen Dorp. Voor bezoek is dit dus ideaal. In ons mooie gebouw zorgen we voor 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevenden ouderen. 

Bedrijfsdetails

Branche: Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening
Bouwjaar: 1966
50 – 250 medewerkers

Green Deal Duurzame Zorg

Kaart

Stel een vraag