Skip to main content

Succesvol EZK Energie Event met prijsuitreiking en workshops

5 juli 2024

We genieten hier nog na van het EZK Energie Event! Mooi om te zien wat een enthousiasme en ideeën er zijn rondom het verduurzamen van bedrijven. Ploegam en van van Dijk Metaalbewerking wisten deze dag zelfs de EZK Energie Awards binnen te slepen met hun mooie prestaties. Van harte gefeliciteerd!

Dank ook aan de organisatie Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, MKB-Nederland, Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor de inspirerende workshops deze dag.

In samenwerking met Thomas van Houten van de RVO brachten we de Nationale Duurzame Bedrijven Route onder de aandacht tijdens het side-event. Een mooie puzzelstuk binnen het ontzorgingsprogramma MKB van Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties met Margot Recter. Op naar 1000 duurzame voorbeelden!

Ben je zelf ook op zoek naar inspiratie voor je eigen bedrijf? Of heb je juist ervaring opgedaan? Neem dan eens een kijkje op de website van de Duurzame Bedrijven Route! Daar vind je bijna 200 duurzame voorbeeldbedrijven die graag hun ervaringen delen met andere ondernemers.