Skip to main content

Save the date: help duurzame bedrijven op weg

9 februari 2023

Save-the-date: Duurzame Bedrijven Route in regio Drechtsteden en Wageningen

Ondernemers kunnen van 18 t/m 20 april een volgende stap zetten in het verduurzamen van hun bedrijf. Tijdens de Duurzame Bedrijven Route kunnen zij langs in regio Drechtsteden en Wageningen bij bedrijven die ervaring hebben met duurzame maatregelen. Heb jij een aardgasvrij bedrijfspand of duurzame stappen gezet in het bedrijf en zou je andere ondernemers daar wel over willen vertellen?  Meld jouw bedrijf aan via mijn.platformduurzamebedrijven.nl.

Ruim de helft van de kantoorgebouwen in Nederland is inmiddels verduurzaamd tot energielabel C of hoger. Deze bedrijven hebben daarmee waardevolle kennis in huis voor andere ondernemers: wat is het effect van de energiebesparende maatregelen, wat zijn hun ervaringen met installateurs en met welke tips kun je vertraging of extra kosten voorkomen?

Help een buurbedrijf met verduurzamen
Ben jij één van die koplopers met een toekomstbestendig bedrijf en zou jij een andere ondernemer wel op weg willen helpen? Doe dan mee aan de Duurzame Bedrijven Route in regio Drechtsteden of Wageningen. Van 18 t/m 20 april kunnen ondernemers die duurzame stappen overwegen langs bij een bedrijf waar dit al is toegepast.

Door vragen te stellen, samen te sparren en techniek in de praktijk te zien, kunnen andere ondernemers sneller aan de slag met duurzaamheid. Log in via www.mijn.platformduurzamebedrijven.nl en geef jouw openingstijden door.


Deze open dagen worden georganiseerd in samenwerking met regio Drechtsteden en gemeenten Molenlanden, Gorinchem en Wageningen. Lees meer over de samenwerking >