Skip to main content

Een kijkje bij een duurzaam pand tijdens de Duurzame Bedrijven Route

20 april 2023

LET OP: De Duurzame Bedrijven Route wordt verplaatst naar het najaar van 2023. Deelnemende bedrijven ontvangen hier t.z.t. meer informatie over. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ondernemers en managers die ervaring hebben met het verduurzamen van hun pand of bedrijfsvoering laten tijdens de Duurzame Bedrijven Route van 5 tot en met 15 juni 2023 zien hoe zij het hebben aangepakt. Platform Duurzame Bedrijven organiseert de Route in samenwerking met gemeenten, provincies en de Rijksoverheid.

Het kan een grote uitdaging zijn om als ondernemer tijd te vinden voor het verduurzamen van het bedrijfspand. Er is veel informatie beschikbaar, maar wat is geschikt voor jouw pand? Tijdens de Duurzame Bedrijven Route kunnen ondernemers die met vragen rondlopen op bezoek bij ondernemers die al stappen hebben gezet. Met een bak koffie, een goed gesprek of een kleine rondleiding worden ervaringen uitgewisseld.

Aanmelden
Heb jij als ondernemer al duurzame stappen gezet? Weet jij de bedrijfsruimten slim te verwarmen, zijn er laadpalen op de parkeerplaats geïnstalleerd of weet jij alles over de groene plantenwand in de kantine? Dan nodigen we je uit om je deuren open te stellen voor ondernemers die graag willen zien en horen hoe je dit hebt aangepakt.