Skip to main content

Deel uw kennis & praktijkervaring

3 februari 2022

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken uit het ondernemersklimaat. Niet alleen om te voldoen aan de aangescherpte wet- en regelgeving, maar ook voor kostenbesparing en een verbeterde positie op de markt. Toch blijkt het voor veel bedrijven lastig om tot een helder stappenplan te komen.

Het Platform Duurzame Bedrijven gelooft in de kracht van goede voorbeelden. Door bedrijven met elkaar te verbinden en kennisuitwisseling te bevorderen, kunnen zij gezamenlijk vooruit.

Het verhaal van uw bedrijf
Heeft uw organisatie stappen gezet om de bedrijfsvoering te verduurzamen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan energiebesparing in het productieproces, alternatieve grondstoffen of de verduurzaming van het bedrijfspand. Meld uw bedrijf aan op het platform en vertel over de toepassing én het effect binnen uw bedrijf.

  • Door uw ervaringen te delen, helpt u andere organisaties op weg bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering.
  • Kom in contact met gelijkgestemde bedrijven om kennis & ideeën uit te wisselen.
  • Maak uw bedrijf zichtbaar én vindbaar als duurzaam bedrijf

Nationale Duurzame Bedrijven Route
Op donderdag 3 & 10 maart wordt de eerste editie van de Nationale Duurzame Bedrijven Route georganiseerd. Tijdens dit evenement kunnen koplopers hun bedrijf openstellen en hun verhaal delen met geïnteresseerden. Alle bedrijven op het Platform Duurzame Bedrijven ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan het evenement als gastbedrijf óf bezoeker.