Skip to main content

Terugblik ‘Jaarevent Toekomstbestendige Bedrijventerreinen’

25 juni 2024

Wat was het waardevol om met zoveel mensen op donderdag 20 juni na te denken over duurzame oplossingen voor bedrijventerreinen. Dit was tijdens het ‘Jaarevent Toekomstbestendige Bedrijventerreinen’ van de PVB (Programma Verduurzaming Bedrijventerreinen Nederland) en Werklandschappen van de Toekomst!

Bijvoorbeeld tijdens รฉรฉn van de interessante breakoutsessies โ€˜Watertekort is het nieuwe netcongestieโ€™. Verschillende invalshoeken kwamen aan bod tijdens deze sessie: van aanbodkant (drinkwaterbedrijf), vraagkant (ondernemers) tot aan de collectieve en technische oplossingen. Onder andere met: Nienke Peek (Vitens), Roel van der Aart (Vitens), Tom Lentfert (Wavin – staat ook met een bedrijfsprofiel op de Nationale Duurzame Bedrijven Route), Stefan Kramer (De WaterBank) en Christian Beuzel (NX Filtration).

Interessante ontmoetingen
Onze collega’s Filip Visser, Dennis van de Ridder en Shiphrah Kleijer-Simon waren deze dag ook aanwezig en hadden veel interessante ontmoetingen en gesprekken. Onder andere met gemeenten, provincies, bedrijven en communicatiepartners zoals de Green Business Club Nederland.

Zelf aan de slag
Wil jij ook duurzame stappen zetten met je bedrijf? Of heb je al mooie maatregelen genomen met je bedrijfspand? Neem dan eens een kijkje op de Nationale Duurzame Bedrijven Route! Hier vind je meer dan 190 duurzame voorbeeldbedrijven uit Nederland, lees je inspirerende ervaringsverhalen en blijf je op de hoogte van interessante duurzame events.