Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek ‘Circulair ondernemen’ – Van Gelder groente & fruit, Ridderkerk

13 maart @ 10:00 - 13:00

Kom op 13 maart langs bij de Aardappels, Groente en Fruit-leverancier Van Gelder in Ridderkerk! Directeur Gerrit van Gelder van AGF-leverancier Van Gelder in Ridderkerk vertelt je tijdens een interessante rondleiding meer over de circulaire processen. Denk aan waterverbruik en het voorkomen van voedselverspilling. Aansluitend is er ook een lunch – inclusief plenair programma (met onder andere Mariëtte van Leeuwen, gedepeputeerde van de provincie Zuid-Holland). Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden.

Het programma is interactief, waarbij je van harte wordt uitgenodigd jouw plannen en activiteiten op het gebied van duurzaam ondernemerschap in te brengen.

Rondleiding
Directeur Gerrit van Gelder gaat verder in op de duurzame eigenschappen van het gebouw, dat in 2020 is neergezet. Met name de isolatie die ervoor zorgt dat de hoge luchtvochtigheid intern op peil blijft, is uniek in de wereld.

Lunch met plenair programma
Aansluitend gaan Gerrit van Gelder en gedeputeerde Mariëtte van Leeuwen van de provincie Zuid-Holland met elkaar in gesprek over hun duurzame ambities, onder leiding van Annemarie van Oorschot, programmamanager van de Groene Groeiers.

Filip Visser, manager Nationale Duurzame Bedrijven Route, en Mark Hagen, voorzitter VNO-NCW West, vertellen kort wat hun organisaties voor ondernemers kunnen betekenen. De lunch wordt aangeboden door de provincie Zuid-Holland.

Praktische informatie

Adresgegevens:​ Krommeweg 10, 2988 CB Ridderkerk
Datum:​​ Woensdag 13 maart 2024
Programma:​​​
10:00 uur Inloop
10:30 uur Rondleiding
11:30 uur Plenair programma met lunch (o.a. met Mariëtte van Leeuwen gedeputeerde van provincie Zuid-Holland)
13:00 uur Einde bijeenkomst
Lunch: ​​Inbegrepen
Organisatoren: ​Groene Groeiers (VNO-NCW) en Nationale Duurzame Bedrijven Route

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
10:00 - 13:00