Skip to main content

WeLLDesign, Utrecht

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Circulariteit Mobiliteit Overig

Ons bedrijfspand in Utrecht is uitgerust met energiezuinige systemen en groene daken die bijdragen aan een duurzaam klimaatbeheer. In onze bedrijfsprocessen gebruiken we hernieuwbare materialen en innovatieve technieken om energieverbruik en afval te minimaliseren. We recyclen materialen en integreren circulaire principes in onze ontwerp- en productiefase, wat onze ecologische voetafdruk verkleint. Ons mobiliteitsbeleid stimuleert het gebruik van elektrische voertuigen en het openbaar vervoer om onze transportgerelateerde emissies te reduceren.

Thema’s

Bedrijfspand

Het betreft een huurlocatie waar de radiatoren zijn voorzien van thermostatische ventielen en verder is er mechanische ventilatie aanwezig.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

Wij ontwikkelen voor onze klanten duurzame producten met de bijbehorende processen.

Circulariteit

Een van de eerste circulaire producten van WeLLDesign zijn de welbekende bloemenfust en de Hartman Royal Club tuinstoel. In de bouw werken we al lange tijd aan de ontwikkeling van industrieel te vervaardigen en demontabele woningen. Zoals bijvoorbeeld MorgenWonen voor VolkerWessels. Nu werken we aan unieke 100% biobased materialen voor de bouw en andere marktsegmenten.

Mobiliteit & Transport

De ligging is gunstig, want de bushalte is op minder dan 500m afstand en de NS Intercitystation op 500-1000m

Overig

WeLLDesign biedt grote mate van flexibiliteit ten aanzien van de keuze van de werkplek.

Over dit bedrijf

WeLLDesign is een team met industrial design engiPrivaters dat is gespecialiseerd in de complete ontwikkeling van B2B en B2C producten die in serie- of massa worden geproduceerd. We ontwikkelen vanaf het idee , via Proof of Concept , de vormgeving en prototypes tot en met een produceervaar product. Dat gebeurt in opdracht van het bedrijfsleven, overheden of op eigen initiatief. Producten met een vaak zeer lange economische levenscyclus. We lopen voorop met het toepassen van nieuwe materialen. De laatste tijd verdiepen we ons in de toepassing van 100% biobased materialen. Als isolatie voor de bouw, maar ook voor 3d gevormde onderdelen voor producten, waarbij het materiaal en de productiemethoden ook weer nieuwe mogelijkheden bieden in toepassing en vormgeving.  

Bedrijfsdetails

Branche: Zakelijke dienstverlening
Energielabel: A
Bouwjaar: 2001
10 – 50 medewerkers

Kaart

Stel een vraag