Skip to main content

L&H Dutch Bear B.V., Apeldoorn

Bedrijfspand Bedrijfsprocessen Milieu Circulariteit Mobiliteit

Wij hebben op ons bedrijfspand 1206 zonnepanelen geïnstalleerd, waarmee we niet alleen in onze eigen energiebehoefte voorzien, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst door energie terug te leveren aan het netwerk. Dankzij deze investering hebben we ons energielabel verbeterd van C naar A++++. Daarnaast hebben we een prachtige bloementuin rondom ons kantoor aangelegd en zijn we begonnen met het composteren van organisch afval, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen en een aantrekkelijke, duurzame werkomgeving creëren.

Thema’s

Bedrijfspand

We zijn trots op onze investering in duurzame energie voor onze kantoren, met de installatie van 1206 zonnepanelen op ons dak. Deze panelen voorzien niet alleen in onze eigen energiebehoeften, maar dragen ook bij aan een groenere toekomst door de mogelijkheid van teruglevering aan het energienetwerk.

Bedrijfs- en productieprocessen & innovaties

We geloven in lokaal produceren waar mogelijk, maar ook in efficiëntie waar dat het meest effectief is. Onze productielocaties zijn zorgvuldig gekozen op basis van beschikbaarheid van resources en duurzaamheid. We overleggen nauw met onze klanten om de beste productiemethodes te kiezen en leveren producten of halffabricaten die elders kunnen worden afgemonteerd. Afvalminimalisatie en duurzame verpakkingen staan hoog op onze agenda. We scheiden ons afval en streven naar minimalisatie van restafval en plasticgebruik. Onze verpakkingen zijn zo ontworpen dat ze het product effectief beschermen tijdens transport en opslag, zonder onnodig materiaalgebruik.

Milieu

We hebben recentelijk een prachtige bloementuin opgezet rondom ons kantoor, waar medewerkers en bezoekers van kunnen genieten. Daarnaast zijn we begonnen met het composteren van organisch afval, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Circulariteit

Momenteel zijn we actief bezig met het hergebruiken van materialen. Zo worden onze oude strap bandjes nu hergebruikt voor nieuwe toepassingen, waardoor we afval verminderen en een circulaire benadering stimuleren.

Mobiliteit & Transport

Met onze productie in China verzenden we het merendeel van onze producten via zeevracht naar Europa en Nederland. We optimaliseren containerladingen voor maximale efficiëntie en werken alleen samen met verschepingsfirma’s die voldoen aan de hoogste normen voor brandstofgebruik en -uitstoot.

Overig

We hechten veel waarde aan de werkomstandigheden van onze medewerkers, zowel in China als op onze eigen locaties. We controleren en monitoren voortdurend de normen en regels voor arbeidsomstandigheden en zorgen voor ergonomische werkplekken en een gezonde werkomgeving.

Maatregelen

Afvalscheiding en -preventie
Bedrijfskleding
Bevorderen energiezuinige rij- en vaarstijl
Bevorderen transport per spoor en/of schip
Bevordering biodiversiteit
Circulair productieproces
Dakisolatie
Diversiteit
Duurzaam inkoopbeleid en voorraadbeheer
Duurzaam vervoerplan
Gezondheid medewerkers
Intern en extern HR-beleid
Inzet monitorings- en planningsinstrumenten voor transport
Isolerend glas, deuren & kozijnen
Kantine en (groot)keuken
Kleine isolerende maatregelen
Natuurlijke bedrijfskavel
Natuurlijke ventilatie
Organisatiecultuur sociale missie
Print- en kopieerbeleid
PV-panelen
Rapporteren & monitoren
Reinigen en ontvetten
Schoonmaken
Serverruimte | ICT
Slimme meter
Spouwmuurisolatie
Sturen
Vloerisolatie
VR/HR(e)-ketel
Waterbesparende maatregelen

Over dit bedrijf

Bij L&H Dutch Bear bieden wij mooie, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte producten die bijdragen aan de uitstraling van uw winkels en het succes van uw bedrijf.

Wij omarmen duurzaamheid in al zijn facetten. Elke stap in ons bedrijfsproces wordt doordacht uitgevoerd, met aandacht voor onze impact op mens en omgeving.

Bedrijfsdetails

Energielabel: A++++
Bouwjaar: 1986
10 – 50 medewerkers
Onbekend

Kaart

  • Stel je vraag aan dit bedrijf